Szoftverek 2019-10-10T09:35:13+00:00

Válasszon célnak megfelelő szoftvereket!

Prezentáció, tartalomkezelés, több résztvevő különböző eszközeinek összehangolása? Mindenre megvan a felhasználóbarát megoldás!
A tanóra megtartásához mindenképpen szükséges egy táblaszoftver, ami rendelkezik fehértábla funkciókkal, lehetőséget nyújt képek, videók beszúrására és internetes funkciók elérésére is.

A kollaborációs szoftver támogatja a csoportmunkát, lehetővé teszi a távol lévő diákok bekapcsolódását az órai munkába, segítségével a tanár képes nyomon követni és ellenőrizni a diákok órai tevékenységét.
Az osztály és tananyagmenedzsment szoftver összefogja a tartalmakat, feladatokat, eredményeket. Egy jó rendszerben könnyen megvalósítható a diákok közti differenciálás, a tartalmak különböző szintű kezelése és megosztása, a feladatok értékelése és a teljesítmény nyomonkövetése.

Microsoft Whiteboard táblaszoftver

A Microsoft Whiteboard app segítségével munkáját profi kinézetű  diagramokká és alakzatokká alakíthatja egy végtelen vásznon, ahol a diákok és a tanárok is korlátok nélkül alkothatnak. Tollal, érintéssel és a billentyűzettel is dolgozhat valós időben, akár az egész osztállyal együtt ugyanazon a virtuális vásznon, amelyet bármilyen eszközről meg tud nyitni. A rajztáblákat a rendszer automatikusan tárolja, így bármikor meg lehet őket nyitni újra, akár teljesen más eszközről is, mint amin készült. Interaktív és szabad alkotás – engedje el a képzeletét!

Prowise Presenter

A Prowise különböző digitális oktatási megoldásokat kínál, amelyek célja, hogy könnyebbé, hatékonyabbá és élvezetesebbé varázsolják a tanulást és a csapatmunkát. A Prowise Presenter egy komplett költséghatékony és felhasználóbarát oktatási szoftver, amellyel gyorsan és egyszerűen tud interaktív órákat és prezentációkat tartani. Számos oktatási célú tartalom, eszköz, képek és videók, kész tananyagok, 3D-s modellek és kvízek érhetők el.

Alf interaktív tesztkészítők

Interaktív tesztek percek alatt! Ha aktív részvételre szeretné bírni a tanulókat, vagy felmérni tudásukat, az Alf tesztkészítő az ideális megoldás. Az alap teszttípusok ingyenesek! A fizetős, felhőben futó verzióban teljes osztálynyilvántartás, automatikus osztályzás is beállítható, így éveken keresztül követhető az osztály fejlődése. 

Az elkészített tananyagok megoszthatók, illetve minden felhasználó hozzáférhet az Alf folyamatosan bővülő, több nyelven (a magyar mellett pl. angolul, németül, szlovákul, spanyolul stb.) is elérhető, több, mint 50.000 tesztet tartalmazó adatbázisához. 

DISPLAYNOTE

A DisplayNote szoftver az okos tanterem alapja. Lehetővé teszi, hogy a diákok és a tanár egymás laptopjaihoz, tabletjeihez vagy okostelefonjaihoz csatlakozzanak akár távolról is. A résztvevők megoszthatják egymással képernyőjüket, jegyzeteket küldhetnek, képernyőfotókat készíthetnek a másik gépéről és mindezt elmenthetik, hogy később folytathassák. Interaktív LCD-vel összekapcsolva kitűnő eszközt ad a tanár kezébe a közös órai munkához.

OKTOPUS

Az Oktopus egy univerzális prezentációs és csoportmunka szoftver, amely bármilyen interaktív táblával vagy interaktív képernyővel használható. Egyesíti magában az előadások, óravázlatok készítéséhez szükséges táblaszoftvert, a közös órai munkához elengedhetetlen képernyő-átviteli megoldást és a szavazórendszert. Szerkeszthető formában tudja megnyitni a Smart, a Promethean és még sok más táblaszoftverrel készült tananyagokat.

 

EASITEACH

Az Easiteach szoftver diákok és tanárok kedvence lehet. Rengeteg alkalmazás, felhasználóbarát felület és sokrétűség jellemzi: beépített feladatszerkesztő, előre elkészített mintaórák, sok kép és feladat. Az egyik legnépszerűbb táblaszoftver a világon. 16 nyelvű, a magyart is beleértve. Easiteach univerzális táblaszoftver, magyar nyelvű, igen sok funkcióval. 1 felhasználós, táblafüggetlen verzió.

Netsupport

A NetSupport School oktatást támogató rendszer alkalmas valamennyi tanár-diák, oktató- hallgató kapcsolatot igénylő oktatási folyamat támogatására. Ez magába foglalja az alap-, közép-, felsőfokú képzést, a felnőtt oktatást, valamint a vállalati belső képzéseket, továbbképzéseket. A NetSupport School oktatási keretrendszer bármely tananyag, tantárgy oktatására alkalmas.